Das BKV Team

Ingrid Denissen - Terloo

Consultant Healthcare

Ingrid Denissen - Terloo
Binnen een hechte club van collega's ben ik verantwoordelijk voor de bemiddeling van artsen en medisch specialisten naar klinieken in Nederland, Duitsland en Zwitserland

Na mijn studie Nederlands Recht in Tilburg heb ik mijn carrière opgebouwd in de uitzend- en werving- en selectiebranche. Gestart als intercedent bij een groot uitzendconcern ben ik doorgegroeid naar senior loopbaanadviseur en accountmanager.

Sinds 2006 ben ik werkzaam BKV. In de functie van Consultant Healthcare ben ik verantwoordelijk voor de bemiddeling van artsen en medisch specialisten naar klinieken in Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Ik ben met veel plezier werkzaam bij BKV omdat ik samen met een hechte club van fijne collega’s mag meewerken aan zeer diverse succesvolle bemiddelingstrajecten.

Das BKV Team

Cookies sorgen für eine schnellere und einfachere Nutzung der Webseite. Mit der Nutzung der Webseite erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Für weitere Informationen klicken Sie bitte auf Datenschutz.